Paradox In A Box (PIAB)

Een uitgaansavond voor jongeren

Paradox in a Box bood een uitgaansavond voor jongeren, waarbij ze op een vrije manier in een vertrouwde omgeving kennis maakten met kunst en cultuur. De muziek, met o.a. een jonge DJ Hardwell, had de functie om verschillende vormen van creativiteit én jongeren aan elkaar te binden. Het doel was het reguliere uitgaanspubliek in aanraking te brengen met kunst en cultuur, om aan te tonen dat er meer is dan enkel uitgaan als vrijetijdsinvulling.

PIAB vond plaats in de Orangerie, een oude kerk in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het hele pand werd benut. Zo werd er in de grootste zaal dance-muziek gedraaid en werd men daar omringd met creatieve uitspattingen, zoals kunst en dans. De volgende zaal was de Chill-Out waar workshops werden gegeven, zodat de jongeren de kans kregen om hun eigen creativiteit te activeren.

Kom jij ons versterken?

Jong Actief zal niet kunnen voortbestaan zonder onze vrijwilligers. Alle toekomstige vrijwilligers zijn van net zo groot belang om de stichting en onze visie te helpen ontwikkelen en de missie te blijven nastreven.

Afgeronde projecten

Bij Jong Actief werk je aan toekomst, samen met andere jongeren. 

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag meer te weten komen over Stichting Jong Actief? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!