Projecten

De projecten van Jong Actief

Jong Actief heeft veel verschillende projecten. Elk project vindt op een andere tijd plaats, zodat je aan meerdere projecten kan deelnemen. Met de projecten leer je verschillende nieuwe vaardigheden en kwaliteiten aan. Daarnaast kun je ook je talenten leren kennen. Van graffiti sprayen tot tekenen, rappen, sporten etc. Er is voor iedereen wat wils!

Kom jij ons versterken?

Jong Actief zal niet kunnen voortbestaan zonder onze vrijwilligers. Alle toekomstige vrijwilligers zijn van net zo groot belang om de stichting en onze visie te helpen ontwikkelen en de missie te blijven nastreven.

Atlas van de belevingswereld

‘De atlas van de belevingswereld’ is een project op initiatief van Raymond Sharp. Het project is gebaseerd op het gelijknamige boek.
Bekijken

Paradox In A Box (PIAB)

Paradox in a Box bood een uitgaansavond voor jongeren, waarbij ze op een vrije manier in een vertrouwde omgeving kennis maakten met kunst en cultuur.
Bekijken

MAD Flava: Music Active Duketown

MAD Flava was een festival waar al je smaken (Flava’s) geprikkeld werden. Het is in 2011 georganiseerd door Jong Actief met als locatie het sfeervolle W2 Poppodium te ’s-Hertogenbosch.
Bekijken

Kicks

Kicks! was een dynamisch sportproject door en voor jongeren, met elke week een nieuw, verrassend en uitdagend programma. Er werd een speciaal puntensysteem ingezet om Kicks een extra drive te geven.
Bekijken

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag meer te weten komen over Stichting Jong Actief? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!